Dutch is the new gay

Omdat het leven te kort is om je bezig te houden met dingen die niet glitteren.

28.7.05

De trivia op IMDb is je beste vriend: Britney-bloemlezing



* Shows her midriff during performances

* Ended up as the youngest cast member of "MMC" (1989); during the initial audition, she won the part after Jessica Simpson freaked out at the final question.

* In Britney's first song 'Baby One More Time' there is a line "My loneliness is killing me" and in another of her songs, 'Stronger', there is a line "My loneliness ain't killing me no more."

* Is a huge fan of Björk.

* Her name is an anagram of "Presbyterians".

* In her "Baby One More Time" music video, her love interest is played by her cousin.

26.7.05

The Passion Of The Ik Haat Mel Gibson Echt Zo Belachelijk Intens

Een lang, lang jaar na The Passion Of The Christ, die Jezusfilm waarin alleen Jiddisch of Arabisch of weet ik veel (en denk niet dat ik het op ga zoeken) gesproken wordt, heeft Mel Gibson bekend gemaakt een film te gaan maken waarin men alleen Mayaans spreekt.

(willekeurig artikel erover)

Vreemdtalige films zijn de nieuwe tienercomedy over een weddenschap om een meisje vóór prom night te versieren, om tijdens dat proces daadwerkelijk verliefd op haar te worden (waarna ze van de weddenschap afhoort en alles even slecht lijkt af te lopen etc.).

Omdat ik geen foto van Mel Gibson op dit weblog wil moet je het hiermee doen:

22.7.05

Vierde deel in een lange serie van nulwoordentellende single-recensies: Alles van Sufjan Stevens

21.7.05

Bruinesuiker-kleurige dochter voor Angelina Jolie

MMBUTULESI - De keuze van Angelina Jolie voor de uitbreiding van haar kinderschaar is gevallen op de 0,5-jarige Zahara uit Ethiopië. De chocoladebruine schoonheid won de felbegeerde plaats in Jolie's divers gekleurde gezinnetje na een keiharde afvalrace tussen duizenden kinderen uit alle benadeelde continenten van de wereld. Al gauw werd duidelijk dat de drie grootste kanshebbers - Fjodor uit Tsjetsjenië, die naast een eeuwenlang onderdrukt geboorteland ook een aggressieve vorm van eczeem heeft, Tok uit Thailand, net een jaar oud, maar nu al wees en zelfvoorzienend boerin, en Zahara, die haar volledige dorp verloor aan een mysterieuze combinatie van aids en lepra - een zware dobber aan elkaar zouden krijgen. De titanenstrijd werd uiteindelijk voordelig beslist voor Zahara, wier diepbruine photographeliciousness niet in haar tegendeel heeft gewerkt. Zahara zal voortaan naast eerdere winnaar Maddox uit Cambodja schitteren als zijn zusje.

In ander nieuws: Knakworsten zijn het nieuwe origami.

20.7.05

Sandra Bullock is dit weekend met deze man, genaamd Jesse James, getrouwd: wie is hij en, belangrijker: wie is Sandra Bullock?

13.7.05

Tom Cruise-update: genummerd

  1. Katie Holmes is een anagram van "Tom Likes A He". (Via Popbitch)
  2. Tom's eerste vrouw, Mimi Rogers, is van 1956; Nicole Kidman is van 1967 en Katie Holmes is van 1978. Zijn volgende komt dan dus uit 1989. (Via tomcruiseisnuts.com)
  3. Dane Cook doet Tom Cruise na bij Jimmy Kimmel Live. Is zijn gewicht méér in boterbabbelaars waard dan het klinkt. "Don't bite Nelly."

12.7.05

De keuze die je als liefhebber van contemporaine popmuziek móet maken om een bloederige dood te voorkomen: welke Stevens is je lievelings?

11.7.05

Derde deel in een lange serie van nulwoordentellende single-recensies: City of Blinding Lights (Phones P.D.A. in N.Y.C mix) van U2 (!)

10.7.05

Dans mee met Missy Elliott: "Take somebody by the waist, then uh"

De laatste single van Missy Elliott, Lose Control, is één van de mooiste dingen die 2005 in muziek tot nu toe gebracht heeft, en daar bedank ik mijn eenhoorngod in de hemel nog elke dag voor.

  1. De productie, met als belangrijkste verdienste die riedeldingetjes die zo omhoog gaan (zoals ze dat noemen in de bizz), is een vondst om broekloos van over straat te gaan;
  2. Ciara weet een afgrijselijke tekst als "my name is Ciara for all you fly fella's" te doen klinken als een doordachte volzin van Oscar Wilde;
  3. Fatman Scoop is de enige schreeuwneger van wie ik een huwelijksaanzoek niet zou weigeren.

En heilige crackho's d'amour. De clip ervan. Ik ben nog nooitnooitnooooooooooit zo fan geweest van een clip. Ik bedoel, dansjes. Clips hebben altijd dansjes, vooral negerclips, en ze doen me altijd gepassioneerde "Meh!"s ontlokken, maar hier! Hier dus niet!

Hier.

Het stukje waarin een multiculturele groep blauwbetruide dansers een dynamisch soort congalijn vormt op straat, dat is dus wat ik een keer mee moet maken in mijn leven.

7.7.05

Tweede deel in een lange serie van nulwoordentellende single-recensies: Blood on our hands (Justice remix) van Death from above 1979

Kingkong Come

Dit doet mijn bloed koken van verwachting. De nieuwe Jurassic Park. Alleen dan met De Aap. Dat stukje waarin De Aap Naomi redt van de t-rexebek: likkebaaaaardeeen!

En dat stukje dat ze die appel uitkiest op straat en dat die Djèk Blèk dan echt zo verbaasd en verwonderd kijkt van:


Té mooi wordt dit.

Tom Cruise-update: dit gaat helemaal niet over Tom want bah! maar ik heb wel zijn nieuwe film gezien en oh! Jessica Alba sloeg 'n haai-editie

Ik in Maastrikt. Mijn Live8 rapport:

The Good: Mariah Carey (Wat een week voor fatty, niet? Eerst op de foto met dakloze man, nu een personal water carrier)
The Bad: Pete Doherty
The Ugly: Maroon 5! Love 'em! Juss love 'em!
The Ugh!: Robbie Willems (stel je eens voor dat er 2 van zuks rondlopen. Precies. Dáár was ik ook zaterdagnacht.) En dan zeg ik er nog bij dat Bono ook ergens rondliep. Booooooonooooooooo!

Oh, en totaal off-topic maar toch: Jessica Alba slaat een sjark! Hoe-wie! Bovendien: iemand die er zinnen uitwerpt als: "I just have to embrace it and walk proud", wel,


Okee okee, vooruit: Tom Cruise en Katie Holmes.

Eerste deel in een lange serie van nulwoordentellende single-recensies: Crazy Chick van Charlotte Church

5.7.05

Gróen! Gróeóeóeóeóeóeóen!



'De TROS brengt in september Lingo voor Analfabeten op de buis. Op Wereld Alfabetiseringsdag wordt het woordspelletje in een bijzondere vorm gegoten om het probleem van ongeletterdheid onder de aandacht te brengen. Onder meer Prinses Laurentien, boegbeeld van het analfabetisme, is uitgenodigd om mee te spelen.De speciale editie volgt op het publicitaire succes van het multiculturele Wereldlingo afgelopen week. Baars: "Haagse politici noemen Lingo steeds als voorbeeld van pretentieloos amusement. Dat is je reinste onzin, we willen laten zien dat het meer is dan een lullig spelletje."'

(Via Zijonline)

3.7.05

Tom Cruise-update: Brooke Shields haat hem en homogeruchten-editie

Brooke Shields heeft gereageerd op wat Tom Cruise vorige week over haar post-natale depressie-medicatie gezegd heeft. (Om zijn opmerkingen in één woord samen te vatten: "Oeloeloeloeloeloeloeloeloeloeloeloeloe!")

Lees hierrr haar reactie. "If any good can come of Mr. Cruise's ridiculous rant, let's hope that it gives much-needed attention to a serious disease."


Brooke Shields, pre-postnatale depressie.

Yoka had gelijk toen ze mailde dat Tom Cruise "een hele enge meneer [is] die kleine meisjes gebruikt om zijn enorme gayheid te verhullen, met waarschijnlijk contracten waarin staat dat ze nooooit iets mogen vertellen en waar ze 10 miljoen voor krijgen", getuige dit hiero. Oké, er staat 8 miljoen, maar toch! Jij dacht vast 12 miljoen dus Yoka is beter.

1.7.05

Een coverende Coldplay is een... uitstaanbare Coldplay. Wat een week zeg.

Zelfs oorlogsmisdaad in bandvorm Coldplay kan Kylie's Can't Get You Out Of My Head niet verpesten, blijkt. Pfoe! (In Real Audio is het.) (Niet mijn schuld! Richt je boze blikken elders!)