Dutch is the new gay

Omdat het leven te kort is om je bezig te houden met dingen die niet glitteren.

31.8.06

Soms geluk en soms een dode Ludo


Nu Ludo vermoord is brandt er nog maar één vraag op de lippen van de trouwe Goede Tijden-kijker: wie neemt de rol van serie-slechterik van hem over, in elk geval tot aan het moment waarop blijkt dat het Ludo's tweelingbroer was die door Janine met kogels werd doorzeefd, en de echte Ludo door een Arabische prins was meegevoerd naar een met vele grote juwelen ingezet paleis met vermoedelijk uitstekende hypothecaire voorwaarden?

Logische potentiële is Nick, maar een wijze Dutch is the new gay-spion fluisterde ons iets in dat als niets dan de waarheid erkend kan worden: Nick is te pussy.

Maar wie wordt het dan? Dian 'het laatste dat mijn dode, rijke man ooit gezegd heeft was zijn ja-woord' Alberts? Morris 'genezen van homo-zijn' Fischer? Nina's chihuahua?

In ander Goede Tijden-nieuws: RTL4 heeft een quote van de dag-ding gaande nu, en het is iets om een tutu voor aan te trekken en je wild dansend voor door de rest van de dag te begeven. Check bijvoorbeeld deze:


Dat is er inderdaad eentje om op een post-it te krabbelen en voor altijd in je portemonnee bij je te dragen!

(Met dank aan David. De schaal met zo een beetje halfgesmolten bonbonblocs komt zo snel mogelijk naar je toe.)

28.8.06

Kelly was a young girl looking in the mirror, slipping what young kids slip

Mindy Kaling (Kelly uit The Office) (de Amerikaanse, veel leukere dan de Engelse The Office) had gisteravond, tijdens de uitreiking van de Emmys, een halfspectaculaire nippleslip. Ik ben blij voor haar, want ze is één van mijn lievelings, en met dit soort media-aandacht moeten ze haar nu wel een grotere rol geven.

Klik op de foto voor grotere woepsieheid.

22.8.06

Waar was jíj toen Whitney voor het eerst een lelijke bril opdeed?

Osama Bin Laden wilde Whitney Houston in een doosje hebben, om haar af en toe er uit te kunnen halen om haar te aaien of te verkrachten of samen Miami Vice te kijken. Zegt nu.nl, en ik heb gemerkt dat nu.nl altijd gelijk heeft als hij informatie uit de Daily Mail haalt, dus nu(.nl, hihi) ook. En hij wilde haar man doodhebben. Hij wilde Bobby Brown doodhebben.

Ja. Ik kan nu heel veel dingen zeggen over Osama Bin Ladens daden, duizenden doden, miljoenen rechtgeschapen moslims ter wereld met de nek aangekeken, iedereen opgefokt yadaya maar hallo. Nergens voor nodig. We weten allemaal wat Bobby Brown zelf op zijn geweten heeft. Het is misschien geen misdaad tegen de menselijkheid, maar ja, toch eigenlijk wel.





















Practisch genocide dit, bitches.

Een foto zegt meer dan duizend etc.

Op één of andere manier concludeer ik uit deze foto dat Michelle en Heath nog vele jaren bij elkaar zullen blijven. Het is de team effort, denk ik.



Kijk hier voor groter. (Dat was een bevel, geen tip.)

(Een met hagelslag besprenkeld schaaltje vanillevla voor Yoka.)

18.8.06

Witte mensen hebben geen ritmegevoel my big black ass

15.8.06

Sirenes zijn het nieuwe if anything I bling yo


Een r&b-liedje met een soort van sirene is een r&b-liedje van koek, en het worden er meer en meer en meer en meer en meer en meer en meer. En meer en meer en meer en meer en meer en meer en meer en meer en meer en meer en meer en meer en meer en meer en meer en meer en meer en meer en meer en meer en meer en meer en meer en meer en meer en meer en meer en meer en meer en meer en meer. En meer. Maar dat is het dan ook wel.

Nieuwe liedjes van Ciara en Beyoncé hebben sirenes, maar mijn lievelings is een nieuw Kelis-liedje, Blindfold Me, en niet alleen om de sirene (al is het een goeie want hij lijkt stuk), maar ook omdat Kelis gek doet met haar stem. Alsof er een opstandige Glacé aan haar maagwand knabbelt, zo klinkt ze een beetje.

Haar nieuwe cd is er, voorkantsgewijs althans, ook eentje om te hebben:


Probeer dit eens niet te kopen als je vandaag of morgen langs een platenzaak loopt. De cd is nog niet verschenen, zeg je? LAFAARD

En als ik toch bezig ben met het laten zien van voorkanten van nog te verschijnen cd's van Amerikaanse mijn-leeftijdhebbende r&b-peeps die er altijd fantastisch uitzien en die ik thuis in een kast gevangen wil houden om soms gewoon even naar ze te kijken of ze over hun bolletje en eventueel hals te aaien en ze elke dag een andere salade te voeren maar nooit tonijnsalade:


Maar nooit tonijnsalade... *zucht*

13.8.06

Oh my god, y'all.




















Ik kreeg het heugelijke bericht van de even stomme als bepiemelde tipgever Nynke "'Cause I'm your lady and you are my man whenever you reach for me lalalala we're heading for something lalalala sometimes I am frightened but I'm ready.. Ja! The Power of Love, zo heet 'ie." de Jong, (die er overigens even fantastisch uitziet in een pandapak als ik, onthou dat voor je volgende Bar Mitswa) en hoewel ik nergens op internet bevestiging kan vinden geloof ik haar want zij komt uit Friesland en ze praat Fries:

Mirjam "Ja, die van Twarres, cocking Twarres!" Timmer heeft nu iets met haar duetgenoot tevens oudemeneer Jim Kerr! Jim "zanger van het mooiste liedje ooit" Kerr! Van de Simple Minds! Ze had er al een liedje over walvissen mee gemaakt (video - mét druïde - hier), en nu is er dus méér gaande dan walvissen alleen. Zei Nynke. Ik vind dat goed, góed nieuws, want ik was al een beetje uitgekeken op Touriya Haoud met haar Die Ene Buurman Uit Charmed waar Piper dan niet voor kiest omdat ze meer van Leo houdt-echtgenoot. De zanger van het mooiste liedje ooit zou die Ene Buurman echt iedere dag van de week verslaan, op alle mogelijke gebieden.

Goed nieuws, dit. Goed nieuws.