Dutch is the new gay

Omdat het leven te kort is om je bezig te houden met dingen die niet glitteren.

29.2.08

Mariah Carey, haal je ronde, ronde billen uit het gezicht van iedereen op aarde, wil je?

Ok. Ik wil niet zuur lijken of iets, maar WAT DOET KENNETH PARCELL UIT 30 ROCK IN DE NIEUWE CLIP VAN MARIAH CAREY? Hier is de clip [PAS OP: MARIAH CAREY'S BLOTE BUIK-GEVAAR]:


Tijd voor een eerlijke afweging van voor- en nadelen, want ik ben de kwaadste niet.

Voordelen aan de clip van 'Touch My Body':
- Kenneth zit er in.
- Eenhoorn.

Nadelen aan de clip van 'Touch My Body':
- Mariah Carey zit er in.
- Mariah Carey zingt ietspfffffrrrttttbuuuuurrrg.
- Mariah Carey's blote buik.
- Mariah Carey's rondzwaaiende billen de hele tijd.

Zie je? Toch meer nadelen. Klik hier voor een willekeurige selectie van mooie Kenneth-dingen uit 30 Rock.



Update: Ieks.

21.2.08

Wie me kan vertellen waar en wanneer het precies is misgegaan, wint iets.

Paula Abdul 1990. :-)



Paula Abdul 2008. :-(

16.2.08

Hoe Jerney Kaagman de Wendy van Dijk-rijkheid van Idols 2007/2008 eigenhandig een beetje goedmaakt.

Jawel, ik ben me ervan bewust dat dit televisiefragment al een week oud is, maar dat doet er even niet toe. Onderstaande was namelijk het hoogtepunt van mijn maand, en die duurt nog steeds, dus. Bovendien kostte het ongeveer een week voordat de ongebreidelde schoonheid van dit stukje televisiegeschiedenis werkelijk, in haar volvette diepte en complexiteit, tot me doordrong.



Overigens kan ik uit persoonlijke ervaring getuigen dat 'De Jerney' een inslaande hit is op de dansvloer, met een allesverwoestend effect op de zelfverzekerdheid van dansende omstanders.

15.2.08

Dutch is the New Gay presenteert: Scandinavische Hip Hop-vrijdag!

Zoals u van ons gewend bent op de vrijdag hierbij weer een nieuwe Scandinavische hip hopper. Dit keer presenteren we u rapper Adam Momodou Eriksson Taal, of Adam Tensta, zoals hij in de Zweedse volksmond genoemd wordt. Dit hier heet 'My Cool'. Adam Tensta is Kanye West, maar dan met een nog levende moeder en véél meer ervaring met Knäckebröd. Allemaal pro's!



(En niet zeggen dat je dit eind januari al bij Perez Hilton of ergens anders gezien had nou, want hallo! Dat léés je toch allemaal niet. Pfah!)

14.2.08

Ja, bleh. Nou heb ik dus een plaatje van Wendy van Dijk op mijn computer.

Mensen zeggen lelijke dingen over Lily Allen, en dat is verkeerd. Dat is zo vreselijk verkeerd. Daar gaat mij het hart van bloeden. Lily Allen is een koekje en dat zie je bijvoorbeeld aan het feit dat ze vaak zo:


Op de foto staat. Dat mensen dan zeggen dat haar nieuwe televisieprogramma 'Lily Allen & Friends' een mislukking van De Nieuwste Show-eske proporties is en dat het publiek verveeld wegliep, dat is oneerlijk. Daar houden we niet van, hier bij DING. Waar we wel van houden, is Lily Allen en haar kijk op de zaken. Ze zegt dat de opnames heel lang duurden omdat ze zo zenuwachtig was (Ah, lief! <3) en dat mensen weggingen om hun laatste treinen te halen. Ik geloof haar. Want kijk:


En zelfs, zélfs al zou dat programma dan misschien niet superleuk zijn (dat kunt u hier zelf beoordelen, maar eigenlijk liever niet, want ik ben een betoog aan het houden even opletten nou), dan mogen wij daar verder geen oordeel over vellen. Want wij hebben hier iets dat 'Wendy van Dijk' heet. Mensen kijken naar haar op televisie, en schamen zich daar te weinig voor.


Ieks! Gauw!




Nou. Ik bedoel dus maar.

13.2.08

We mogen weer! Wiew!

Goddank, de schrijvers zijn nu officieel gestopt met staken. Om dat te vieren hier een plaatje van een oranje opa.


Elliot Mintz, zaakwaarnemer van Paris Hilton e.v.a., arriveert gehuld in een mandarijn-warme teint op het verjaarspartijtje van de net 27-jarige koningin van de wereld.