Dutch is the new gay

Omdat het leven te kort is om je bezig te houden met dingen die niet glitteren.

7.6.05

Portman upside your head

Het immer geliefde eihoofd Natalie Portman heeft de hoofdrol te pakken in de nieuwe verfilming van de biografie van Sinead O'Connor, "Fuck the Pope! Oh, wait, National Television, you say? Son of a b****!".



De rebelse Portman, ze werd immers ook al tongend verjaagd van de klaagmuur door ultra-orthodoxe joden, was zelfverklaard "in de zevende hemel" met het binnenhalen van deze rol. "Ik hoefde eigenlijk nauwelijks auditie te doen, gek genoeg", vertelt ze een willekeurige verslaggever. "De andere meiden hadden geen benul van wie Sinead O'Connor eigenlijk was". Amen, Natalie. Amen.

Voorafgaand aan haar verfilming van "Fuck the Pope! Oh, wait, National Television, you say? Son of a b****!", spraken we Portman nog op de set van de film Jacques' Couscous ho, over de marinebiologe Sofie die Jacques vaak schotels Couscous voorzette en hem vergezelde op zijn reizen gedurende zijn laatste levensjaren. "Ik heb nog geen idee hoe de uiteindelijke versie eruit ziet, maar ik ben zeer benieuwd. Ik bedoel, werken met Judd Nelson is toch een eer, voor zo'n jonge actrice."


Sofie (Natalie Portman) neemt wetenschappelijke foto's van de uitwerpselen van de exotische Noordzeelandkrab, op de set van "Jacques' Couscous ho"