Dutch is the new gay

Omdat het leven te kort is om je bezig te houden met dingen die niet glitteren.

24.2.06

Tom Cruise-update: onze laatste Tom Cruise-update was alweer een maand geleden-editie

Iedereen weet dit al, maar het is niet dat wij pretenderen een nieuwsweblog te zijn, dus even stil zijn nu.

Vorige week kondigde het Amerikaanse Life & Style aan dat Tom Cruise en Katie Holmes hun wederzijdse leukvinderij hadden gestaakt, of, zo je wilt, hun contract ongeldig hadden laten verklaren.


Tom Cruise en Katie Holmes hebben hun laatste fruitige ijsdessert gedeeld, aldus Life & Style.

Life & Style had het mis--Life & Style heeft het altijd mis. Maar dat nam niet weg dat de publicist van Tom zich verplicht voelde luttele seconden nadat het blad met haar verhaal kwam een allesontkennend persbericht uit te geven. Een allesontkennend persbericht met de uitzonderlijk elegante titel 'FOR IMMEDIATE RELEASE STATEMENT REGARDING TOM CRUISE AND KATIE HOLMES AND LIFE & STYLE MAGAZINE'. Denk niet dat die caps lock van mij komt.

Wat mij tot aan het eind der tijden ('eind der tijden' hier mogelijk zijnde TomKats trouwdag) zal blijven verbazen is dat beroemdheden zich dermate veel aantrekken van wat roddelbladen over ze schrijven dat ze steeds de moeite nemen om die verhalen specifiek te ontkennen. Oké, ik snap dat Michael Jackson zijn pyjama-met-batmanmotief-gerelateerde zeden wil ontkennen, en dat Maximá de verhalen dat ze haar kinderjuf slaat met dezelfde skistokken de kop in wil drukken, maar dat zijn imagoschadende zaken. Wat, wát maakt het uit, Tom, dat de wereld denkt dat het uit is tussen jou en je Katie Holmesvormige werkneemster?

Fag.