Dutch is the new gay

Omdat het leven te kort is om je bezig te houden met dingen die niet glitteren.

2.2.06

Waarom RTL4 met gemak al het snot slaat uit welke andere televisiezender dan ook: drie recente soapmomenten om je voor altijd te blijven herinneren

1
Dorothea krijgt een visioen
(Goede Tijden, Slechte Tijden)

Je schrijft geen Surinaamse een soap in zonder haar mystieke krachten mee te geven. Dorothea krijgt soms voorspellende visioenen die haar er doen uitzien alsof ze aan iemands hersens wil knabbelen. Brains... brains...!

2
Margo krijgt haar neger van keuze over zich heen
(As the World Turns)

Er zijn twee Margos: Cop Margo (dan zegt ze met haar rechterhand in de zij dingen als "It's my job to find out the truth!") en Horndog Margo (in de aanwezigheid van bepaalde mannen wordt ze opeens hijgerig en gaat ze ongecontroleerd met haar ogen rollen). Hier viel Dr. Death over haar heen en haar linkeroog uit zijn kas. (Alison betrapt ze hier, spannend!!!!!!!1)

3
Sally krijgt een stinkdier
(The Bold and the Beautiful)

Om Sally ervan te overtuigen Darla weer in dienst te nemen huurde Clarke een uitzinnig incapabele assistente in: eentje met een stinkdier. Een stinkdier dat aan een belangrijke jurk ging snuffelen en een scheetje in Sally's richting liet. (Als je dit op tijd leest kun je om iets van 13.00 uur de herhaling hiervan zien: iets dat ik in elk geval in de planning heb.) (Maar pas op: met de belspelletjes tussendoor ben je dan wel meteen anderhalf uur van je dag kwijt.)